Adidas/Nike/Converse Billigt Rea Sverige
0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

Retur Och Utbyte

    Vi garanterar att återbetala eller byta ut alla objekt du inte är helt nöjd med, ge dig tillbaka den till oss i oanvänt och säljbart skick inom 14 dagar från den dag på kvittot. Vi strävar efter att behandla alla returer inom 7 dagar efter oss som får tillbaka varan i vårt lager. Men du se till att du fyller i din avkastning bildar i sin helhet innan du skickar den tillbaka till oss eftersom detta kommer att bidra till att undvika förseningar med att identifiera och behandla din retur.
 

    Retur

        Returnera ett objekt kan inte bli enklare! Fyll ut avkastningen bildar du fick med din beställning, ompaketera objekten med formen och ta dem till ditt lokala postkontor. Behåll kvittot att de ger dig, eftersom det är ditt bevis på porto. Se till att dina artiklar är säkra och korrekt märkta så att de kommer tillbaka till oss säkert. Om du åter skor, ska du inte bifoga etiketten avkastning eller tejp till skor boxen som din retur inte kommer att accepteras. Du kommer att vara ansvarig för kostnaderna för att returnera varor till oss.

    Utbyten

        Fick fel storlek? Valde fel färg? Oroa dig inte, kan du byta till något annat genom att fylla i utbyte del av vår avkastning formulär och skicka allt tillbaka per post. Om det finns en prisskillnad mellan vad du köpt ursprungligen och utbyte produkten, kommer vi antingen återbetala skillnaden eller ge dig en phonecall att ta ytterligare betalning.

        Om du är nöjd med våra produkter, kommer vi gärna att förse dig med retur och utbytesservice , men innan du ansöka om att returnera eller byta, se till att produkterna uppfyller följande tips:

          * Alla gångna tillbaka objekt får aldrig använts och i nyskick.

          * Alla returnerade förpackningar måste vara försäkrade.

          * Vi accepterar endast utbyten för nya och aldrig använt objekt med alla tillbehör och förpackning.

          * Alla objekt kan skickas tillbaka inom 15 dagar efter mottagandet.

          * Vänligen kontakta vår kundtjänst först för att få returnera eller byta adress.

    Återbetalning

        När de återvänder produkter som du anser vara felaktiga, mis beskrivna, skadade eller olämpliga för ändamålet till butiken, eller vid mottagandet när skickas tillbaka till oss, kommer produkter granskas av våra arbetare. Om produkten visar sig vara defekt, mis beskrivna, skadade eller olämpliga för ändamålet, kommer vi att återbetala dig fullt ut för priset på produkten, inklusive eventuella leveranskostnader som betalas av dig. Vi kommer också att återbetala några skäliga kostnader som du ådrar returnera produkter till oss.

        Om du vill ha en återbetalning, kommer dessa att ges vid det ursprungliga inköpspriset (exklusive första leverans avgift) och gjorde att den ursprungliga betalningsmetod . I sällsynta fall kan vissa bidrag tar längre tid än väntat att behandla, men alla återbetalningar kommer att behandlas inom 30 arbetsdagar. När din beställning har återbetalas du får besked via e-post.

    Vi har professionell och vänlig service med dig, butik med tillförsikt .