Adidas/Nike/Converse Billigt Rea Sverige
0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

Betalning

    Säkra Betalningar

        Vi är fast beslutna att se till att våra kunder har ett säkert och enkelt sätt att betala. Betalningsprocessen är krypterad till högsta möjliga nivå, så att du kan vara säker på att dina betalningsuppgifter kommer aldrig setts av obehöriga. Vi använder också stränga bedrägeri screening regler och de senaste spårning av bedrägerier verktyg för att se till att alla beställningar är äkta och inte falska.

    SSL (Secure Socket Layer)

        SSL krypterar information som skickas mellan vår webbplats och en kunder webbläsare så att den inte kan läsas som den skickas över Internet. SSL står för Secure Sockets Layer, och det är oftast används när webbplatser begär känslig information från en besökare, som ett lösenord eller kreditkortsnummer . Footasylum se till att dina data krypteras till högsta möjliga nivå.

    Betalning Gateway

        För din säkerhet vår hemsida transaktioner tas i en säker miljö, via vår betalningsleverantör, SagePay. Salvia lön fullt godkänd till nivå 1 i Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), vilket är den högsta graden av efterlevnad.

    Godkända Kort
 
        Vi ström accepterar Mastercard , JCB, Visa. När du anger dina kortuppgifter och faktureringsadress , se till att du skriver samma information som visas på ditt kontoutdrag.
 
    Beställningar
 
        * Skapa ett konto på vår sida, kommer du att få en kupongkod
        * Välj din favorit skor och lägg i kundvagnen
        * Klicka på Visa kundvagn & kassan
        * Fyll kupongkoden och klicka på Gå till kassan
        * Fyll detaljerad information i kassan
 
    Förresten , om du inte får kupongkoden , kan du kontakta jessie_chan0924@outlook.com att få det.